Tijdlijn

  • Filter op maand

  • Filter op thema

Digital Days West-Brabant

Digital Days West-Brabant, van 8 tot en met 10 december. 3-daags online evenement voor mkb-ondernemers rond digitalisering. Bekijk de aftermovie.

» Lees meer

Uitgave Roadtrip langs de parels

Uitgave ‘Roadtrip langs de parels van West-Brabant’. 16 inspirerende startups en mkb-parels, uit elke West-Brabantse gemeente één. En ronde tafelgesprek ondernemen in Corona-tijd.

» Lees meer

Start van CrossRoads2 SE

Start van het Interreg Vlaanderen-Nederland project CrossRoads2 Sustainable Energy. Grensoverschrijdende innovatie rond duurzaamheid en energie.

» Lees meer

MKB-parel APP

APP uit Moerdijk brengt machinebouw en energetische chemie samen. Publicatie van het interview met directeur Edwin Vermeulen.

» Lees meer

Uitreiking cheque MKB-deal

Mona Keijzer reikt digitaal de cheque uit voor het plan MKB West-Brabant Vernieuwt.€ 750.000 voor regionale initiatieven rond innovatie, digitalisering en menselijk kapitaal.

» Lees meer

MKB Taskforce: 100 bedrijven

Om de economische impact van de coronacrisis voor West-Brabant te minimaliseren heeft REWIN de organisatie tijdelijk anders ingericht. De MKB-Taskforce had de afgelopen 3 maanden contacten met ruim 100 bedrijven en was betrokken bij diverse steunmaatregelen.

» Lees meer

Corona overbruggings lening

REWIN informeert over de Corona-Overbruggingslening (COL) voor startups, scale-ups en innovatieve MKB-ers.

» Lees meer

Coronahulp: MKB Taskforce

REWIN richt MKB Taskforce op om innovatieve bedrijven te ondersteunen in Corona-tijd.

» Lees meer

Kick-off Financieringstafel

Eerste gezamenlijke bijeenkomst van de Financieringstafel West-Brabant en Zeeland. Voor ondernemers met behoefte aan financiering

» Lees meer

MKB parel Van der Kroon

Familiebedrijf Van der Kroon uit Bergen op Zoom gaat met vierde generatie op weg naar de honderd jaar. Een van de mkb-parels van West-Brabant”.

» Lees meer