Tijdlijn

  • Filter op maand

  • Filter op thema

Proeftuin Robotisering in logistiek

Aanmelding mogelijk voor een nieuw innovatieprogramma rond robotica in de logistiek. Bedrijven kunnen zich aanmelden als pilotbedrijf.

» Lees meer

Subsidie voor Slimme Agroketens

Toekenning O&O subsidie van RWB. REWIN gaat 4 kansen uitwerken: duurzame bewatering, optimale zaaiafstand/diepte, smart farming boomteelt en korte keten streekproducten.

» Lees meer

Challenge weeks BioVoice

Digitale invulling van de BioVoice Challenge Weeks. Deelnemers krijgen support op maat, met als doel te komen tot innovatiecontracten met grootbedrijven.

» Lees meer

MKB-parel Lyfter

De websites van mkb-parel Lyfter uit Steenbergen veroveren het internet. Een inspirerende startup uit de reeks ‘Roadtrip langs de parels van West-Brabant’.

» Lees meer

Kennisloket Delta Agrofood Business

Curio, HAS Hogeschool en REWIN zorgen samen met bedrijfsleven voor inrichten Kennisloket in Delta Agrofood Business (DAB) in Bergen op Zoom.

» Lees meer

Uitreiking cheque MKB-deal

Mona Keijzer reikt digitaal de cheque uit voor het plan MKB West-Brabant Vernieuwt.€ 750.000 voor regionale initiatieven rond innovatie, digitalisering en menselijk kapitaal.

» Lees meer

EBWB oproep

Een dringende oproep van de West-Brabantse mbo- en hbo-onderwijsinstellingen en de Economic Board West-Brabant om stage- en afstudeerplekken te creëren

» Lees meer