HIGHLIGHT

Financieringstafel West-Brabant & Zeeland – Deelnemers spelen open kaart

De West-Brabantse Financieringstafel is een bewezen succesvolle manier om ondernemers op weg te helpen naar passende financieringen. Aan de financieringstafel pitcht een ondernemer zijn businesscase voor een groep financiële experts, banken en investeerders. Hij krijgt direct feedback op zijn plannen: advies om zijn plannen te verbeteren en/of een route naar financiering. Enkele tientallen mkb’ers werden hiermee de afgelopen jaren geholpen.

Financieringstafel-1920-965-768x386

Ook gedurende de lockdowns ging de financieringstafel ‘gewoon’ digitaal door. De nadruk lag enerzijds op het uitwisselen van informatie over allerlei financieringsinstrumenten, soms gerelateerd aan corona. REWIN kon de ‘insiderkennis’ over die corona-gerelateerde financieringsfondsen vervolgens delen met het Groei MKB-netwerk. Dankzij de financieringstafel werden vorig jaar weer een tiental ondernemers vooruitgeholpen en ontving de helft hiervan inmiddels een passende financiering.

Remco Snoeren, Simple Tap: ‘Ik ben via REWIN bij de financieringstafel terechtgekomen voor kennis- en netwerkuitbreiding. Dat is goed bevallen.’

Bekijk de video over de Financieringstafel West-Brabant & Zeeland